Öğr.Gör.Dr.

kozmen@sakarya.edu.tr

Sosyal Hesaplar

Hakkında

1999-2010 yılları arasında Hurriyet.com.tr’de sırasıyla Asistan Editör, Editör ve Şef Editör olarak görev alan Kürşat Özmen, 2004-2006 yılları arasında Akşam Gazetesi’nde Haber Merkezi Editörü olarak çalışmıştır.

2009-2014 yıllarında, yarı zamanlı olarak Bahçeşehir Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak ders vermiştir.

Anadolu Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olan Özmen, aynı üniversitede Basın Yayın üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır. Bilgi Üniversitesi Hukuk Bölümü'nde yüksek lisans ve Sakarya Üniversitesi'nde İletişim Bilimleri dalında doktora yapmıştır.

6 yıl yürüttüğü ntv.com.tr haber müdürlüğü görevini ise Mayıs 2017'de bırakarak Sakarya Üniversitesi'ne geçiş yapmıştır.

Uzmanlık Alanları

Öğrenim Bilgileri

Derece Üniversite Bölüm / Program Mezuniyet Yılı
Lisans ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BASIM VE YAYIMCILIK 1999